Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Η ωρα ειναι 12,30 μμ. Μεχρι τωρα ειχαμε παρεα . Καθομασταν στο μπαλκονι στο σπιτακι που εχουμε στην Χαλκιδικη . Το ποτο, η δροσια , η μουσικη, μεκαναν να νοιωθω ομορφα. Καποια στιγμη κοπηκε και το ρευμα και με τα κερακια και τις γκαζολαμπες ηταν τελεια. Η διαθεση μου ηταν σε καλη κατασταση. Καποια στιγμη ομως επρεπε να πανε ολοι για υπνο. Βλεπετε οι ανθρωποι επρεπε να σηκωθουν πρωι, για να πανε στην δουλεια τους. Εμεινα μονη τοτε, με το κρασακι και την Πιτσα Παπαδοπουλου ,παρεα μου.

Ειναι οι ωρες που τρελαινομαι. Που ολα ερχονται στην σκεψη μου. Δεν την αντεχω αυτο τον καιρο την μοναξια. Θελω να βρισκομαι συνεχεια με κοσμο. Τραγουδαει η Πιτσα. ''ραγισα ''


Κολλησα σαυτη την λεξη. ''ραγισα'' Ετσι νοιωθω και γω. Ραγισα, τσακισα. Δεν μπορω πλεον να τα βγαλλω περα με τοσες ευθυνες και τοσες σκοτουρες στο κεφαλι μου.Προσπαθω, το πολεμαω οσο μπορω, αλλα ερχονται στιγμες που δεν αντεχω αλλο.

''ολοι οι δρομοι εισαι εσυ'' εξακολουθει να τραγουδαει η Πιτσα.


Ενας δρομος υπαρχει για μενα. Ο δρομος που ακολουθω εδω και 30 χρονια. Ο δρομος της οικογενειας μου. Αυτος ο δρομος, που προσπαθω με νυχια και με δοντια να τον κρατησω γερο, χωρις να δημιουργηθουν λακουβες. Χωρις να σπασει. Η αγωνια μου, μεγαλη. Οι ελπιδες μου πολλες , οτι θα καταφερω να φτασω στο τελος του. Οδηγω οσο πιο προσεκτικα μπορω.
Περιμενω να δω που θα με βγαλει. Ελπιζω και παρακαλαω να εχει αισιο τελος. Να πανε ολα καλα.

ΠΡΟΣΠΑΘΩ - ΠΑΡΑΚΑΛΩ - ΕΛΠΙΖΩ - ΥΠΟΜΕΝΩ - ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

11 σχόλια:

  1. Και μονο που παλευεις και εισαι τοσο κοντα στην οικογένεια αυτο ειναι αρκετο γιατι δειχνει πως ενα στιβαρό χερι κρατάει το τιμόνι και σωστη ειναι η ροτα που εχει βαλει για να τ οδηγήσει σ απάγγιο λιμάνι...
    Κι ετσι να συνεχίσεις διοτι αξια εισαι στην θέση τ οδηγού τοσα χρονια...

    Την καλημέρα μου

    Αρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα θα πάνε καλά μην μασάς είσαι βράχος εσύ. Μπορεί να μην σε ξέρω από κοντά αλλά απο αυτά που γράφεις είσαι βράχος!!!Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε νιώθω.
    Υπάρχουν αυτές οι "ευαίσθητες" ώρες που όλα μοιάζουν να έχουν μεγαλύτερες διαστάσεις κι εμείς γινόμαστε μηδαμινοί κι εύθραυστοι μπροστά στον όγκο τους.
    Η νέα μέρα όμως ξημερώνει κι όλα ξαναπαίρνουν την πραγματική τους μορφή. Κι εμείς συνεχίζουμε ν' αγωνιζόμαστε.
    Σε φιλώ Έφη μου!
    ΥΓ. Πρέπει να πιούμε ένα κρασάκι παρέα κάποια στιγμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μακαρι να μπορουσαμε να κατσουμε παραπανω......αλλα να ξερεις ειμαστε παντα διπλα σου,εστω και αν δεν ειμαστε εκει.ολα θα πανε καλα και θα περασουν ολες οι δυσκολιες,θα δεις.και μετα θα τα θυμομαστε ολοι μαζι και θα γελαμε.βαστα γερα..τα καλυτερα ειναι αυτα που θα ρθουν,αυτο να λες παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ααααααα, πάλι στα ....down σου σε βρίσκω και θα σε μαλώσω!!!
    Εχεις δίκιο όμως, οι ευθύνες που νοιώθουμε να μας βαραίνουν κάποιες φορές μας φαίνονται ασήκωτες! Ομως εσύ δόξα τω Θεω έχεις μιαν υπέροχη οικογένεια, που ίσως περιμένουν πολλά από σένα γιατί έτσι τους συνήθισες, αλλά είναι πάντα εκεί, πάντα δίπλα σου.
    Βγάλε τις άσχημες σκέψεις λοιπόν από το μυαλό σου και... γιατί όχι??.... απόλαυσε κάποιες στγμές την μοναξιά!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. OΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ.ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απόλαυσε τον ήλιο ,την θάλασσα,ένα ποτηράκι κρασί,την θέα από το μπαλκόνι σου,και πάνω από όλα θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά...καλή βδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να σου φτιάξει και το κέφι πέρασε να πάρεις το δωράκι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έφη, πρώτη φορά έρχομαι εδώ... και με συγκίνησες.
    Το μόνο που έχω να πω είναι πως ΑΞΙΖΕΙ να παλεύουμε για τα πράγματα που αγαπάμε. Κι αν μερικές φορές κουραζόμαστε...ένα διαλειμματάκι και μετά πάλι στον αγώνα. Σκέψου, πως μερικοί άνθρωποι δεν έχουν οικογένεια..δεν έχουν παιδιά. Μπορεί να μην έχουν τις ευθύνες και τα βάρη, αλλά τους λείπουν και οι χαρές και οι στιγμές της ευτυχίας που χαρίζονται σε μια οικογένεια απλόχερα.

    Πολλά φιλιά και...κουράγιο! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάτι να κρατηθούν απ' αυτή τη ζωή. Είναι πολύ σημαντικό που εσύ το βλέπεις αυτό στην οικογένειά σου. Και που προσπαθείς να την κρατήσεις όπως λες. Μην ξεχνάς ότι στις μέρες μας αυτό είναι πολύ δύσκολο και στα χρόνια μου μπορεί οι άνθρωποι να μην κάνουν οικογένεια καθόλου! Είσαι πολύ τυχερή και θα τα καταφέρεις αρκεί ότι κάνεις να γίνεται με αγάπη... Εγώ πιστεύω πως αυτό αναγνωρίζεται.. Ή τουλάχιστον αυτό θέλω να πιστεύω!

    Καλό βράδυ και... ΥΠΟΜΟΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ειμαι φευγατη. ετσι λενε οσοι με γνωριζουν.

βραβειο

βραβειο
πηρα και γω βραβειο απο τον θαναση ευχαριστω

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΔΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΔΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
ΕΔΩ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤAI ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

ΒΡΑΒΕΙΟ

ΒΡΑΒΕΙΟ
Ευχαριστω τον SKROYTZAKO

BΡABEIO

BΡABEIO
Eυχαριστω τον alterego Γιαννη Παππα την fotini την elph και big mama