Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Μεσημερακι, μεζεδακι, τσιπουρακι και η μονιμη παρεα μου μαζι μου. Μουντος ο ουρανος, ετοιμος για βροχη. Βαρεια τραγουδια στο cd , νταλγκαδιαρικα. Εμεις ομως ειπαμε να μην παραπονεθουμε σημερα. Ειπαμε ''η φτωχεια θελει καλοπεραση'' και αποφασισαμε να καλοπερασουμε και μεις. Το δικαιουμαστε και μεις τα φτωχαδακια μερικες φορες.Ετσι κι εγινε. Ηπιαμε τα τσιπουρακια μας, γελασαμε , τραγουδησαμε με τους υπολοιπους θαμωνες της ταβερνας και αφου γιναμε λιγο γκαιντες απο το οινοπνευμα, γυρισαμε στο μαγαζι μας για να δουλεψουμε , ταχα. Μονο για δουλεια δεν ημασταν. Ευτυχως ομως, μας εδωσε αδεια ο γιος μας και φυγαμε για το σπιτακι μας. Τι χαριτσες εμεις. Να ριξουμε και ενα υπνο μεσημεριατικο μια φορα . Παντα μου αρεσε ο μεσημεριανος υπνος. Αλλα απο τοτε που μπλεξαμε μαυτη τη δουλεια, μουλειψε. Θα αναρτησω και μερικα απο τα τραγουδια που ακουγαμε, ετσι για να μπητε λιγο στο νοημα τι εννοω, οταν λεω νταλγκαδιαρικα τραγουδια και να φανταστητε ποσο φεσι εγιναν μερικοι που ηταν εκει και ο νταλγκας τους τους εκαιγε.

3 σχόλια:

  1. Τελικα ολα τα θελει ο ανθρωπος. Θελει και την καλη παρεα και το καλο τσιπουρακι και το καλο μεζεδακι και τον Μαργαριτη και γιατι οχι και τον μεσημεριανο τον υπνακο. Παντα τετοια Εφη, παντα τετοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτό είναι ο πλούτος της φτώχιας ταβέρνα παρέα
    υπνος μεσημέρι κιας τους άλους να παιδευωνται
    με μετοχες και καταθέσεις
    να περνάς καλά
    καλο σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. alterego,πραγματι, ολα τα θελουμε, αλλα ελα ομως που δεν ταχουμε παντα.οτι μπορω κανω παντως, οταν βρισκω ευκαιρια.
    γιαννη, και οι καταθεσεις και οι μετοχες χρειαζονται, αλλα δεν φερνουν χαρα και ευτυχια.γιαυτο και γω βρηκα την χαρα σε πιο απλα , καθημερινα πραγματα.
    καλημερα σας φιλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ειμαι φευγατη. ετσι λενε οσοι με γνωριζουν.

βραβειο

βραβειο
πηρα και γω βραβειο απο τον θαναση ευχαριστω

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΔΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΔΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
ΕΔΩ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤAI ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

ΒΡΑΒΕΙΟ

ΒΡΑΒΕΙΟ
Ευχαριστω τον SKROYTZAKO

BΡABEIO

BΡABEIO
Eυχαριστω τον alterego Γιαννη Παππα την fotini την elph και big mama