Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΦΙΛΙΑ


Ειχαμε αρκετα χρονια να διασκεδασουμε. Ουτε θυμαμαι ποσα.
Οι υποχρεωσεις και τα οικογενειακα προβληματα, μας εκλεισαν στο σπιτι.
Η μονη μας διασκεδαση, η δικη μου και του συζυγου μου,ηταν το ιντερνετ.
Κατι καλο βγηκε ομως απο αυτο.
Στην αρχη, οταν μπηκα στο ιντερνετ, στις σελιδες με τα παιχνιδια, ειδα τοσα πολλα εκτροπα, που τρομαξα.
Σκεφτομουν οτι χαθηκε πλεον η ανθρωπια. Γνωρισαμε ομως ενα αξιαγαπητο ζευγαρι και αρχισα να σκεφτομαι οτι υπαρχουν ακομη ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Αρκει να τους βρεις.
Η γνωριμια μας ετυχε να γινει σε μια πολυ ασχημη φαση της οικογενειακης μας ζωης.
Τα παρηγορα λογια τους και το κουραγιο που μας εδωσαν, μας εκαναν να τους συμπαθησουμε και να θελησουμε να τους γνωρισουμε και προσωπικα.
Ετσι κι εγινε. Συναντηθηκαμε, φαγαμε ηπιαμε, διασκεδασαμε, περασαμε πολυ ομορφα και πιστευω πως θα συνεχιστει αυτη η γνωριμια μας.
Τους οφειλω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Να λοιπον που μερικες φορες και οι ιντερνετικες γνωριμιες βγαινουν σε καλο.

12 σχόλια:

  1. To ιντερνετ ειναι μια απεικονηση του πραγματικου κοσμου. Οπως και στον πραγματικο κοσμο υπαρχουν πολλων ειδων ανθρωποι και πολλων ειδων μερη ετσι και στο ιντερνετ συμβαινει το ιδιο. Αν υπαρχει καλη διαθεση και αλληλοσεβασμος τοτε και φιλιες αναπτυσσονται και ανθρωπινες σχεσεις δημιουργουνται. Ευτυχως η δυστυχως η τεχνολογια μπηκε στην ζωη μας και αφου με αυτην θα πορευθουμε και εμεις και τα παιδια μας την υπολοιπη μας ζωη καλο θα ειναι να εκμεταλευθουμε τις δυνατοτητες που μας δινει για καθε τι καλο που μπορει να προκυψει. Ευχαριστουμε και εμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν υπάρχει διαφορα ο καλός ο άνθρωπος μπορεί να βρεθεί και στο ίντερνετ και στην καθημερινή ζωή απλά οι καλοί σπανίζουν γενικώς
    καλή σου νύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μεσα στα αγκαθια υπαρχουν και τριανταφυλλα ..... ή το αντιθετο .... οπως το βλεπει κανεις :)

    καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν εχεις την ψυχη σου καθαρη και τα ματια σου ανοιχτα παντα υπαρχει καποιος ανθρωπος που θα σε αγγιξει αρκει να μπορεις να τον δεις και να τον καταλαβεις και να μην τον προσπερασεις.με τον σημερινο τροπο ζωης μονο με τετοιους τροπους μπορεις να επικοινωνισεις .τις ωρες της χαλαρωσης και της ξεκουρασης ολοι για το ιδιο ψαχνουμε μια επικοινωνιαπου να μας γεμιζει και να μας ακουμπα.και εμεις ευχαριστουμε πολυ που μας βαλατε στην ζωη σας και στην ψυχη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. efi,από προσωπική εμπειρία σου επιβεβαιώνω πως δεν είναι όλοι σκάρτοι μέσα στο νετ.
    Εχω δημιουργήσει 2 καταπληκτικούς φίλους μέσα από το νετ και είμαι σίγουρη πως για τα επόμενα χρόνια της ζωής μας θα είμαστε ακόμη πιο δεμένοι!!!

    τα φιλια μου στα παιδιά κι εύχομαι το ζευγάρι που γνωρίσατε με το σύζηγο,να παραμείνει αυτό που είναι και να σασ δίνει τη συντροφιά του όπως κι εσείς τη δικιά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να είσαστε πάντα καλά και να γνωρίζετε ανθρώπους που αξίζουν... Και από προσωπική εμπειρία μπορώ να πω ότι γνρίζεις πολύ αξιόλογους ανθρώπους στο διαδίκτυο. Συχνά μένω έκπληκτος από τα εξαιρετικά κείμενα που ανακαλύπτω στην τύχη και από ανθρώπους που έχουν τόσα να πουν και το διαδίκτυο τους έδωσε φωνή. Για να μη διαμονοποιούμε τα πάντα! Τι τρυφερή που είναι η φωτογραφία με το μωράκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βεβαίως και συμβαίνουν τέτοια ωραία...
    μα τα blog είναι η προσωπικότητά μας που την προβάλουμε απλά δημόσια. όλο και με κάποιους θα ταιριάξεις όπως και στον έξω κόσμο.
    ισα ίσα που πιστεύω οτι εδώ μέσα είναι τα πιο ευαίσθητα άτομα ποιητές, ζωγραφοι μουσικοί. και γω πολλά είδα και χάρηκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπάρχουν και στο διαδίκτυο άνθρωποι με άλφα κεφαλαίο. Αλίμονο αν πιστέψουμε πως δεν υπάρχουν Άνθρωποι. Είναι λίγοι ίσως, όμως υπάρχουν!
    Με αγάπη
    Max

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έφη μου παντού υπάρχουν κακοί και καλοί ....την αγάπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα κι από 'μένα. Το ίντερνετ είναι ένα εργαλείο, που αν το χρησιμοποιήσουμε σωστά και γνωρίζοντας τους κινδύνους, μας χαρίζει στιγμές και φιλίες σαν αυτή που περιγράφεις. Θα συμφωνήσω με τον Κώστα, μένω έκπληκτη κι εγώ συνεχώς ανακαλύπτοντας απίστευτα αξιόλογα κείμενα και ανθρώπους εντελώς τυχαία. Προσωπικά, έχω να ευχαριστήσω το διαδίκτυο για τον καλύτερό μου φίλο, άρα...είμαι απόλυτα δεκτική!
    Καλό απόγευμα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ειμαι φευγατη. ετσι λενε οσοι με γνωριζουν.

βραβειο

βραβειο
πηρα και γω βραβειο απο τον θαναση ευχαριστω

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΔΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΔΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
ΕΔΩ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤAI ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

ΒΡΑΒΕΙΟ

ΒΡΑΒΕΙΟ
Ευχαριστω τον SKROYTZAKO

BΡABEIO

BΡABEIO
Eυχαριστω τον alterego Γιαννη Παππα την fotini την elph και big mama